Je bent het waard!

Je bent het waard!

Starten met een gezonde levensstijl. Hoe begin je daar nou precies mee? Een tijdje op internet zoeken en je krijgt genoeg inspiratie. Steeds vaker kiezen mensen voor een gezondere levensstijl. Minder bewerkte producten, minder suikers. Meer verse maaltijden bereid met gezonde producten. Op Instagram vliegen de mooie foto’s van gezonde maaltijden je om de oren. #healthy, #fitfood, #smoothiebowl, ga zo maar door. 
Als je de recepten bekijkt zul je vaak ingrediënten tegenkomen die je misschien nog niet thuis in je kast hebt staan. Amandelmeel, kokosvet, lijnzaad… Dus met je boodschappenlijstje op zak ga je naar een gezondheidswinkel om je slag te slaan. Maar al snel merk je op dat zo’n gezonde levensstijl wel even wat meer kost dan wat je hiervoor at. Want voor de prijs van een pot kokosvet koop je al snel 6 pakjes bakboter. En amandelmeel? Voor minder dan een euro koop je een kilo bloem! 

;)

Gun het jezelf!

Klopt, het is nou eenmaal duurder. Maar moet je bezuinigen op je eigen gezondheid? Je geeft toch ook je geld uit aan die mooie broek? Die éigenlijk net te duur is. Of even langs de kapper voor een nieuwe look. Waarom gun je jezelf dan niet de juiste voeding? Je krijgt er namelijk veel voor terug. Je zult meer energie hebben en lekkerder in je vel zitten. Ook qua uiterlijk zul je verandering zien. Een gezondere huid, mooier haar en sterkere nagels. Om niet te vergeten wat goede voeding met je organen en spijsvertering doet. Kortom, genoeg redenen om al die spullen gewoon in huis te halen. 
Je bent het waard!

En om het je nog makkelijker te maken; supermarkten spelen ook steeds meer in op een gezonde levensstijl. Voor veel producten hoef je dus niet eens meer naar een gezondheidswinkel. Je kunt ze gewoon meenemen met je dagelijkse boodschappen!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *